Profil
Jeg tror, at vi alle er født med spirituelle og intuitive evner, og at det er et personligt valg, om vi vil styrke og udvikle disse evner eller ej.
 
I en forholdsvis høj alder gik det op for mig, at jeg har stærke intuitive evner, og jeg valgte at styrke og udvikle disse.
 
I perioden 2000 - 2003 gennemførte jeg derfor et dybdeterapeutisk uddannelsesforløb på Institut for Dybdeterapi v/Estrid og Steen Norby. Ligesom jeg færdiggjorde min uddannelse som Bach terapeut registret i Dr. Edward Bach Fonden på Skolen for Alternativ Sundhedsuddannelse. I 2003 supplerede jeg sidstnævnte uddannelse med en uddannelse som Bach dyreterapeut.
 
Sideløbende har jeg deltaget i diverse kurser for at træne mine psykiske evner. Flere af disse kurser er gennemført på The Arthur Findlay College, Stansted Hall, UK.
Her har jeg løbene gennem årene modtaget undervisning i mediumship af bl. Mia Ottesson og Libby Clarke.
Sidst jeg var der var i okt 2018.
 
 
Desuden gennemførte jeg i samme periode et kursusforløb i tolkning og brugen af tarotkort.
I 2007 færdiggjorde jeg clairvoyance- og medieuddannelsen ved Center for Spiritualitet v/Erlinng Christensen og Rikke Rasmussen.
I dag arbejder jeg primært med clairvoyant rådgivning af enkeltpersoner, grupper og firmaer samt med Bachs Blomsterterapi.

Send mig en besked her:

* Navn

* E-mail

* Besked

*

Hørsholm Park nr 16  |  2970 Hørsholm  |  Mobil +45 24 48 78 48  |  jette-lilholm@godmail.dk