Clairvoyance · Tarot · Bach blomsterterapi

Clairvoyance

En clairvoyance hos mig vil give dig mulighed for at skabe klarhed over en hvilken som helst udfordring/situation du måtte stå i netop nu.

Når jeg arbejder med clairvoyance får jeg hjælp og støtte fra den åndelige verden, som bl.a kommer til udtryk gennem tarotkortenes utallige symboler. 

Emner der kunne være dine udfordringer, kunne være:
- Kærlighed/parforhold
- Boligsituation
- Økonomi
- Familie
- Arbejdssituation
- Personlig/Spirituel udvikling 

Derudover kan vi kikke på dine styrker, ressourcer samt dine potentialer.Udtalelser fra kunder

En tilfreds klient
Jeg har for nyligt fået lagt tarotkort for året 2018 hos Jette. Jette er utrolig nærværende, rolig og behagelig, så jeg følte mig tryg hele vejen igennem sessionen. Jette ramte præcist på mange beskrivelser og situationer af mig som person, mine tanker og mit liv, men satte også nogle tanker i gang i forhold til året 2018.. Flere gange blev pusten taget fra mig, da Jette nævnte emner og situationer som kun jeg ved. Det er absolut ikke sidste gang jeg er hos Jette!
Hilsen Anna louise leerbeck


Anbefaling
Jette er ganske enkelt utrolig. Aldrig havde jeg troet at hun kunne "høste viden" om så specielle ting ud af universets blå luft. Jette besidder en enestående evne til at leve sig ind i den konkrete situation og spontant direkte fra hjertet give sit svar. Derfor er hendes ord ikke altid det svar jeg ønsker at høre, men det er sandheden. Pludselig forstår jeg soleklart, hvad det er der foregår, sammenhængene og, hvorfor nogle personer opfører sig som de gør. Mine samtaler med Jette giver mig derfor altid en himmelsk indsigt som frembringer en enorm positiv energi. En livsglæde og viden jeg virklig kan bruge til noget, når tingene er gået i hårdknude, eller når jeg ikke aner, hvilket næste skridt der vil være det bedste for mig. Det er takket være hendes fænomenale evner at jeg er kommet så langt som jeg er idag. Inderligt tak, Jette!

Kærlige hilsener
NMB Italien

Se flere udtalelser her