Tarot Rådgivning

 

Har du brug for en Tarot Rådgivning ?


Tarot kan bruges som rådgivning på den ofte uoverskuelige vej gennem livet. Via min intuition og indre oplevelse - samt Tarotkortenes betydning - afsløres skjulte budskaber. Når vi sammen ser nærmere på disse budskaber, udvides din indsigt og forståelse af dig selv og den situation, du er i lige nu.
De 78 kort har hver især en symbolsk betydning og indeholder  budskaber til dig når kortene er blevet blandet, og du derefter trækker et eller flere kort  på de spørgsmål du måtte have.

Der findes utallige Tarot oplæg og alt efter hvad dine spørgsmål måtte være vælger jeg det jeg fornemmer passer bedst til situationen. 

 
Tarot afgiver informationer, der dels peger på vores stærke sider dels åbenbarer vores blinde pletter.
 


Hvad er Tarot?

Tarot er et ældgammelt visdomssystem, som er blevet overleveret gennem århundreder. Denne visdom udtrykkes gennem malede billeder.
 
Hvert billedkort er en bærer af den energi, som svarer til dets symbolindhold, og reflekterer og videregiver denne energi til kortenes bruger.
 
Tarot bliver derved et landkort, tegnet i symboler, som viser vej på en indre rejse - en eventyrlig opdagelsesrejse. Den formidler indsigt i og et nyt syn på uklare livssituationer.
 
Med udgangspunkt i din fødselsdato udregnes dit personligheds-, sjæls- og vækstkort, og på grundlag af dit navn udregnes dit talentkort:
 
Personlighedskortet viser de kvaliteter, du skal fremelske og udvikle i din personlighed.
 

Polterabend 


Planlægger du en event eller en polterabend kunne et indslag med Tarot være en mulighed . Du kan f.eks samle dine veninder og jeg kommer med mine kort og giver hver især 30 min i enerum efter jeg har fortalt i gruppen hvordan jeg arbejder og hvad man kan spørge kortene om f.eks økonomi, job kærlighed eller personlig udvikling.
Hvis det er en polterabend er det typisk bruden eller gommen der er fokus på og her plejer jeg gerne efter at have lagt kort for vedkommende at give gæsterne mulighed for at stille et spørgsmål hver. 
kontakt mig for pris. 

 Priser

Tarotrådgivning ca. 90 min 1350kr.
Tarotrådgivning 30 minutter: 700 kr.

Ved afbud senere end 24 timer før opkræves hele beløbet.