Lenormand Tarot


I efteråret 2019 stiftede jeg for første gang kendskab til et for mig helt nyt system med tarotkort. Jeg blev øjeblikkelig totalt bjergtaget og MÅTTE vide mere. Jeg købte straks mit første sæt og bestilte en bog om emnet. Så gik jeg igang. Jeg læste om systemet og dets historie og her er den kort fortalt:

Marie Anne Adelaide Lenormand blev født i Paris i 1772. Allerede som 16 årig mødte hun en mand, der lærte hende astrologi, og sidenhen blev det håndlæsning, clairvoyance og afdødkontakt samt kort. Hun brugte almindelige spillekort, og blandt hendes klienter kunne man finde Napoleon , Josephine og Alexander den store. Andre betydningsfulde politikere kiggede også ind i hendes klinik, og da ikke alle læsninger var lige positive for klienterne, endte hun flere gange i fængsel. I sit liv boede og arbejdede hun i både Frankrig, London og Belgien. Marie Lenormand døde som 80 årig og efterlod sig en større formue, og hun fik en statsbegravelse.

Vil du vide mere om Maria Lenormand og hendes kort, kan jeg anbefale bogen The Essential Lenormand skrevet af Rana George (kan købes på Saxo). I modsætning til tarotkort der består af 78 kort, består Lenormand blot af 36, og ligesom almindelige Tarot kort findes de i alverdens udgaver, så det er bare om at finde det sæt, der taler mest til en.

 


Priser

Tarotrådgivning 1 time: 1.200 kr.
Tarotrådgivning 30 minutter: 650 kr.

Ved afbud senere end 24 timer før opkræves hele beløbet.